شواهد موجود نشان میدهد که مقالات منتشر شده توسط اساتید و دانشجویان کشورهایی مانند ایران، علیرغم شایستگی، از میزان استناد بسیار کمتری در مقایسه با مقالات کشورهای پیشرفتهتر، برخوردار هستند. تجربه نشان داده است که افزایش دیده شدن مقالات به افزایش خوانده شدن و افزایش استناد گرفتن میانجامد، یادگیری روشهای رویت پذیری (Visibility) مقالات منتشر شده میتواند امری ضروری باشد. روش های مختلفی در این زمینه وجود دارد که مهمترین آنها شامل:
هدف از این دوره آموزشی، ارائه یکی از این راه کارها با عنوان "نحوه عضویت اساتید و دانشجویان در شبکه اجتماعی لینکدین" به منظور افزایش میزان دیده شدن مقالات منتشر شده و ارتباط جهانی با افرادی که زمینه کاری مشابهی با هم دارند می باشد.
پیش نیاز:
این دوره پیش نیاز ندارد اما پیشنهاد میگردد دوره افزایش رویت پذیری و اثرگذاری تحقیقات آقای دکتر آل ابراهیم را قبلا مشاهده کرده باشید.
دوره ویژه چه کسانی است؟
دانشجویان و اساتیدی که تمایل دارند تا کارهای تحقیقاتی خود را با مخاطبین اصلی خود به اشتراک بگذارند.
مدرس دوره:
راحیل گلفام دانشجوی دکتری زیست شناسی دانشگاه الزهرا (س) و دارای تجربه تدریس کارگاه ویژه اساتید و دانشجویان در سطح دانشگاهی و کشوری در زمینه "شبکه اجتماعی لینکدین" می باشد. ایشان منتخب فعالین شاخه رویت پذیری در پروژه تراز "بیست و یکمین دوره بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری" و فعالین در حوزه علم سنجی و پروژه تراز به نمایندگی از تیم تراز در "بیست و دومین دوره بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری" دانشگاه الزهرا (س) می باشد.
برای این کلاس نظری ثبت نشده است.